Известие

Collapse
No announcement yet.

2.0 ts 8v колко мога да изкарам ако я пусна на части?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 2.0 ts 8v колко мога да изкарам ако я пусна на части?

Колицата се повреди - ремонта на мотора щял да ми излезе към 1000- 1500 лв. Та мисля си дали да не я пусна на части и ако някой го е правил да ми каже колко мога да изкарам от това?

1500 лева какъв е тоя ремонт ако можеш сподели?!

155 2.5 V6
    Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Ремонта е по двигателя - само за труд ми казаха 650 лв - от там нататък счупена биела евентуално повреди по коляновия вал и блока, смяна на бутало с риза - и още каквото излезе. За сега не искам да ми отварят мотора, че ще трябва да плащам труда. До цифрата 1500 и нагоре се стига защото отворят ли мотора ще искам основен ремонт да направят и ще има много разходи за части.

Comment

ами грубо ако правиш ремонта както трябва толкова би трябвало да излезе... 1000 лева са гарантирани.

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от onasis78 Покажи съобщение
          Ремонта е по двигателя - само за труд ми казаха 650 лв - от там нататък счупена биела евентуално повреди по коляновия вал и блока, смяна на бутало с риза - и още каквото излезе. За сега не искам да ми отварят мотора, че ще трябва да плащам труда. До цифрата 1500 и нагоре се стига защото отворят ли мотора ще искам основен ремонт да направят и ще има много разходи за части.
          Колега да си купиш друг двигател ще ти излезне по евтино

155 2.5 V6
          Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Здрасти,Най-добре си потърси двигател с скорости от ударена кола ще ти излезе наполовина по евтино и със сигурност ще си спестиш много нерви .Може двигателя да е от 8 в може и от 16 в -1.6,1.8,2.0 (последния sys сигурност става от 155,146/145 или GTV,Spider№ако си решил да сменяш колата тогава пускай на части.Ремонта не ти го препоръчвам защото ще ти излезе солено и ще съжаляваш че изобщо си се захванал ,да не говорим ако не се получи както трябва я с майсторите я с частите .
            sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Има един автомобил във форума, който се продава със счупена скоростна кутия. Става въпрос за 155-ца, 1,8TS, 8V, 1993г.
              Сменяш двигателя, подменяш каквото има с по-добро/в случая е със спортно окачване, прагове, спойлер и т.н./, останалото го вадиш на сергията и всички доволни.
              Ако имаш интерес пиши.
              Last edited by JAMAL; d.m.y г., 12:39.
              sigpic
              Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
              Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
              Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Давам 800 за цялата ако има клима и не е на 500км от мен
                Alfa Romeo 155 1.8TS
                Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE Покажи съобщение
                  Ако става въпрос за моя пост, отговорът е
                  за 800лв - НЕ
                  клима - НЕ
                  на 500км - ДА
                  sigpic

Comment

За блокиралата ставаше въпрос
                    Alfa Romeo 155 1.8TS

Comment

sigpic

Comment

800 ? това са парите от последната година които ми е глътнала.
                        колата има клима и ако ти трябват някакви части, а имаш само 800 лв кажи може даже и по малко да ти излязат.

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
                          Има един автомобил във форума, който се продава със счупена скоростна кутия. Става въпрос за 155-ца, 1,8TS, 8V, 1993г.
                          Сменяш двигателя, подменяш каквото има с по-добро/в случая е със спортно окачване, прагове, спойлер и т.н./, останалото го вадиш на сергията и всички доволни.
                          Ако имаш интерес пиши.
                          имам и отделна скоростна кутия за 1.8 и 2.0 но е със счупен кожух. ако му е здрав кожуха на този с 1.8 може да я комплектова и да върви колата.

Comment

Първоначално публикувано от onasis78 Покажи съобщение
                            800 ? това са парите от последната година които ми е глътнала.
                            колата има клима и ако ти трябват някакви части, а имаш само 800 лв кажи може даже и по малко да ти излязат.
                            Щом си я поддържал по-добре си я оправи
                            Alfa Romeo 155 1.8TS

Comment

Щом си я поддържал по-добре си я оправи
                              Последна цена 1800 лв. Всичко е работещо .Само акумулатора сдава дух.
                              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
                              X